Wat mij werkelijk inspireert zijn mensen. Oog te hebben voor de stilte die er mag zijn en ruimte geven voor het gesprek. Dit geeft inzicht in het hoe en het waarom. Wat maakt dat de dingen gaan zoals ze nu gaan? Met de eigenheid van jou als mens als uitgangspunt om vervolgens doelgericht samen op zoek te gaan, je in je kracht te zetten en hiermee de wereld mooier maken. Dat is mijn drijfveer en dat is mijn passie. Vanuit de overtuiging dat ieder mens dus ook jij het in zich heeft.

Mijn persoonlijke missie is: “leren, groei en ondernemerschap te stimuleren, faciliteiten in anderen en in mijzelf“. Hierbij is ondernemerschap wat mij betreft het heft in eigen handen nemen in je leven en je werk.

In de ruim 30 jaar van mijn carrière en meer dan 20 jaar als succesvol ondernemer in grote en kleinere organisaties heb ik met vele mensen mogen samenwerken, van mogen leren en mogen stimuleren. Dit alles heeft bijgedragen aan mijn ervaring als coach.

In mijn rol als coach daag ik je uit om na te denken over wie je bent, wie je wilt zijn, wat je wil bereiken en hoe je dat wil bereiken. Door gestructureerd samen hieraan te werken ontstaat ruimte om te reflecteren op je zijn, je functioneren, je handelen, en je gedrag en kom je meer in je kracht te staan om jouw doelen te bereiken.

Aangesloten bij:

 Verzijl advies en coaching

Wat anderen over mij zeggen

Remy Plagmeijer

Bert ken ik al heel wat jaren eerst als gedreven en succesvol ondernemer en nu als (business) coach. Hij heeft ons (de directie van Interchange) de afgelopen jaren regelmatig geholpen. Zijn stijl zou ik omschrijven als no-nonsense en betrokken. Persoonlijk is hij eerlijk, vriendelijk en vasthoudend waar nodig. Hij houdt je doormiddel van de juiste vragen een spiegel voor en helpt je om daaruit conclusies te trekken. Hij is absoluut van grote invloed geweest op ons bedrijf en de ontwikkeling van mij als persoon.

Remy PlagmeijerDirecteur Interchange
Yvanka van Wijk

Als coach heb ik Bert ervaren als toegankelijk en vertrouwd. Bert is eerlijk en integer en durft kritische vragen te stellen en door te vragen. Hierdoor word je aan het denken gezet om te komen tot de kern. Het samenwerken met Bert heb ik als zeer prettig ervaren. Zijn out-of-the-box denken heeft mij nieuwe inzichten gegeven en mijn blikveld verbreed. Bert zal mbv zijn kennis en ervaring er alles aan doen om te zorgen dat je daar komt, waar je wilt zijn.

Yvanka van Wijk
Walter Scheer

Ik ken Bert als een zeer waardevolle business coach. Door zijn omvangrijke ervaring en kennis weet hij de juiste vragen te stellen. Dat in combinatie met zijn eerlijkheid en betrokkenheid, hebben ervoor gezorgd dat ik op zeer prettige wijze de inzichten kreeg die ik nodig had om mijn business strategie scherp te krijgen.

Walter ScheerDirector, Founder & Owner
John

Bert has a strong set of core values that he lives up to giving him a high “trust factor”. Quality and customer centricity are the fundamentals he acts upon and he challenges his environment on these fundamentals in a positive manner.

JohnChief Operations Officer and Chief Marketing Officer at Microsoft
Edith

Bert is a captivating personality. His drive, enthusiasm and a desire to success and personal growth is remarkable. He desposes of good business sense, no-nonsense, entrepreneurial, solid communication skills, and he’s open minded. Bert is not an individualist, he’s good in making others great!

EdithManager services Microsoft
Maaike Burghouts

Bert is a remarkable colleague. He helps others to bring the best out of themselves through the provision of critical and informative questions. He shows sincere interest in his colleagues. In addition, he is an open, accessible, energetic, and tenacious person. Bert is a great person to work with and I would strongly recommend him.

Maaike BurghoutsServices Account Executive at Microsoft
Marco

Bert is a clever guy with much talent; his integrity, diligence, honesty and good humour make working with him a real pleasure. He has the drive and inspiration to make a project a success, and knows how to motivate his staff.
I particularly liked his talent to analyse complex problems and come up with simple solutions by asking the basic questions.

MarcoProject Manager
Kees Ootes

Bert is een enthousiaste en inspirerende vriend en oud-collega. Weet vanuit zijn zeer brede ervaring en ondernemerschap prikkelende vragen te stellen en creatieve oplossingen aan te dragen. In zijn functie als directeur van Interchange heeft hij een team van gedreven experts opgebouwd en ieder onder wie ondergetekende veel ruimte gegeven voor eigen verantwoordelijkheid.

Kees OotesSenior Consultant

Gewerkt voor onderstaande organisaties

Relevante opleidingen

NLP Master Coach

UNLP

NLP Master Coach2017http://www.unlp.nl
NLP Ericksoniaanse hypnose

UNLP

NLP Ericksoniaanse hypnose2016http://www.unlp.nl
Timeline Therapy

UNLP

Timeline Therapy2017http://www.unlp.nl
NLP Master Practitioner

UNLP

NLP Master Practitioner2016http://www.unlp.nl
Certified NLP Coach

DBR

Certified NLP Coach2016
Certified NLP Practitioner

DBR

Certified NLP Practitioner2016
MBA Specialisatie Verandermanagement

NCOI

MBA Specialisatie Verandermanagement2011
Hooglerarenreeks Verandermanagement

Nyenrode

Hooglerarenreeks Verandermanagement2010

Neem voor meer informatie contact op.