Business coaching

Business coaching ondersteunt ondernemers, directeuren en topfunctionarissen om ambitieuze resultaten te behalen met een aanpak die past bij de vraag. Als ondernemer, directeur of topfunctionaris schaak je op vele borden tegelijkertijd en neem je iedere dag weer aan de lopende band beslissingen. Het is een aaneenschakeling van uitdagingen die iedere keer opnieuw en opnieuw aangegaan en opgelost moeten worden waardoor grenzen worden verlegd en succes gecreëerd. Dit gaat vaak goed, maar af en toe kun je het overzicht kwijtraken en heb je behoefte aan een onafhankelijke blik.

Business coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Een business coach is een sparringpartner, klankbord, gids en een vertrouwenspersoon die helpt richting te geven om je doelen en dromen te realiseren. Iedereen kan op z’n tijd weleens een spiegel en een sparringpartner gebruiken om scherp te blijven.

Met business coaching richt ik me vooral op maatschappelijk relevante organisaties, die hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld.

Verzijl Coaching en Advies

Vaak begint een business coaching traject met een meer bedrijfskundige vraag vanuit de organisatie op bijvoorbeeld het gebied van leiderschap, groei, koersbepaling, missie, visie en strategievorming, propositie ontwikkeling etc. Op basis van een jarenlange ervaring als ondernemer ben ik goed in staat hierbij te sparren, te ondersteunen en richting te geven.

Naarmate de gesprekken vorderen, vinden deze meer en meer plaats op het niveau van persoonlijke waarden, identiteit en persoonlijke missie en visie. Hierdoor ligt de weg open naar het werken vanuit innerlijke drijfveren, authenticiteit en het optimaal benutten van je capaciteiten. De veranderingen worden meer duurzaam en waardevol voor jou als persoon en hierdoor ook in je rol als ondernemer, directeur of topfunctionaris.

Dat je er niet altijd zelf uitkomt, is verklaarbaar. De oplossing ligt immers vaak in een dieper bewustzijn van je eigen wensen, drijfveren, belemmeringen overtuigingen en angsten. Het is soms lastig om deze zelf te ontdekken. Iedereen heeft wel een aantal blinde vlekken. Een business coach zorgt ervoor dat je hier wél zicht op krijgt zodat je hieraan kunt werken.

Met je persoonlijke business coach zet je jezelf weer in beweging en ontwikkel je bewust jouw persoonlijke kracht op het niveau van gedrag, inhoud, vaardigheden, overtuigingen en denkpatronen.

Hierdoor wordt het eenvoudiger om de balans te vinden tussen zakelijk succes en privé geluk en heb je niet meer het gevoel constant achter de feiten aan te lopen. Je bent in staat om focus te houden op hetgeen echt belangrijk is en visionair richting te geven om dit te realiseren.

Business coaching is er voor die ondernemers, directeuren en topfunctionarissen die problemen vóór willen zijn, een duidelijke visie en focus willen hebben, optimaal willen presteren, zichzelf scherp willen houden en er het maximale uit willen halen.

Weten wat business coaching voor jou kan betekenen?

Neem voor meer informatie contact op.